Skip to content

Loihde ostaa ilmoituksensiirtoliiketoiminnan VSP:ltä

31.5.2024

Loihde Trust Oy (jäljempänä Loihde) ja Vakka-Suomen Puhelin Oy (VSP) ovat tänään sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Loihde ostaa VSP:n ilmoituksensiirtoliiketoiminnan. Kauppa astuu voimaan heti.

Ilmoituksensiirtopalvelut käsittävät esimerkiksi palo- ja rikosilmoitinjärjestelmien hälytysten ohjaamisen oikeaan kohteeseen sekä palveluiden jatkuvan valvonnan. VSP on toiminut Loihteen ilmoituksensiirtopalveluiden merkittävänä jälleenmyyjänä useita vuosia, ja Loihde on tuottanut keskitetyt palvelut liiketoimintakaupan kohteena oleviin liittymiin. Näin ollen kaupasta ei aiheudu asiakkaille muutoksia palvelun sisältöön. Kaupassa ei myöskään siirry henkilöitä.

”Ilmoituksensiirtoliiketoiminnan kasvattaminen tukee strategiaamme, jonka keskeisenä teemana on jatkuvien palveluiden vahvistaminen, ja kauppa antaa mahdollisuuksia skaala- ja synergiahyödyille”, kertoo Loihde Trustin toimitusjohtaja Marko Järvinen.

”Tähän toimintaan liittyvät poikkeuksellisen korkeat laatu- ja osaamisvaatimukset, joiden täyttämisen Loihde on pitkän yhteistyömme aikana jo erinomaisesti osoittanut. Ilmoituksensiirtopalvelut eivät ole VSP:lle ydinliiketoimintaa, joten siirrämme asiakkuudet luottavaisin mielin tutulle ja osaavalle kumppanille. Loihteella on osoitettua kyvykkyyttä näiden palvelujen jatkuvaan kehittämiseen ja tavoitteena kasvattaa tätä liiketoimintaa edelleen, sanoo VSP:n toimitusjohtaja Simo Rosendahl.

Yhteyshenkilöt

Loihde Trust Oy:n toimitusjohtaja Marko Järvinen, marko.jarvinen@loihde.com

Vakka-Suomen Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Simo Rosendahl, simo.rosendahl@vsp.fi

Tietoja julkaisijasta

Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistaja. Autamme asiakkaitamme luomaan kestävää kilpailukykyä datan, tekoälyn ja digitalisaation avulla, hyötymään pilven mahdollisuuksista ja suojautumaan sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta. Näiden osaamistemme yhdistäminen tekee Loihteesta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kumppanin. Asiantuntijoita meillä on noin 850, ja Loihteen liikevaihto vuonna 2023 oli 133 miljoonaa euroa.