Skip to content

Loihde tarjoaa korkeinta mahdollista Microsoft-tietoturvaosaamista Suomessa

20.2.2024

Loihteen pitkäjänteinen työ ja vankka teknologiaosaaminen on tunnustettu Microsoftin kumppaniohjelmassa, jossa Loihde on saavuttanut tietoturvaohjelmien korkeimmat mahdolliset kumppanuudet.

”Loihde on näyttänyt osaamisensa huolehtimalla yhteisten asiakkaidemme tietoturvan korkeasta laadusta. Asiakkaat etsivät luotettavia kumppaneita vastaamaan jatkuvasti muuttuvan uhkaympäristön vaatimuksiin. Loihteen saavuttamat Microsoftin Threat Protection ja Cloud Security -erikoistumiset auttavat asiakkaita tunnistamaan kumppanit, joilla on vahva tekninen tietoturvaosaaminen”, sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Mervi Airaksinen.

Loihteelle myönnetty korkein Threat Protection specialization -kumppanuustaso edellyttää useita asiakastoteutuksia, laajoja sertifikaatteja, korkeaa osaamista sekä kyvykkyyttä tunnistaa, suojautua ja palauttaa asiakkaiden liiketoiminta kyberuhkatilanteessa. Loihteen saavuttaman Cloud Security specialization -kumppanuustason vaatimuksia puolestaan ovat vahva käytännön kokemus vaativista tietoturvan asiakastoteutuksista sekä korkea osaaminen Microsoftin Azure- ja monipilviympäristöissä.

”Olemme kiitollisia tästä saavutuksestamme lukuisille asiakkaillemme, joiden tietoturvasta huolehdimme 24/7 kehittäen myös ympäristöjä ja ottaen käyttöön uusia teknologioita. Loihteen osaajien ja palveluiden avulla asiakkaamme saavat kaiken irti tekemistään Microsoft-investoinnista”, Loihteen ratkaisukehityksestä vastaava Mika Karpala kiteyttää.

Karpalan mukaan Loihteen vahvuuksia ovat palveluiden nopea käyttöönotto ja riskitön sopimusmalli, jotka yhdessä mahdollistavat asiakkaille nopean tietoturvatason noston ja ympäristön operoinnin tietoturvauhkia vastaan. Kaiken keskiössä on Loihteen 24/7 toimiva Microsoft-ympäristöjen kyberturvakeskus CSOC, joka varmistaa jatkuvan valvonnan, uhkien eliminoinnin ja ympäristön jatkuvan kehityksen.

”Asiakkaat hyötyvät korkeasta teknologiaosaamisestamme jo suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. Kumppanuutta on kanssamme helppo laajentaa koskemaan myös pilven operointia, yritysverkkoja ja fyysistä turvallisuutta sekä yhdistää tähän kaikkeen tekoäly ja tiedonhallinta”, Karpala lisää.


Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistaja. Autamme asiakkaitamme luomaan kestävää kilpailukykyä datan, tekoälyn ja digitalisaation avulla, hyötymään pilven mahdollisuuksista ja suojautumaan sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta. Näiden osaamistemme yhdistäminen tekee Loihteesta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kumppanin. Asiantuntijoita meillä on lähes 900, ja Loihteen liikevaihto vuonna 2022 oli 123,0 miljoonaa euroa.