Skip to content

Loihde Trustin OneManage-asiakaspalveluportaalista uusi ja paranneltu versio

Loihde Trust taustalla

22.12.2023

OneManage-asiakaspalveluportaalimme uudistuu viikolla 2, jolloin asiakkaamme saavat käyttöönsä uuden ja entistä monipuolisemman palvelun.

OneManage on Loihde Trustin oma asiakaspalveluportaali, josta asiakas näkee katsauksen asiakkuuteensa ja käytössä oleviin palveluihin. Asiakas näkee portaalista valvottavat laitteet ja niiden tiedot sekä laitteiden tilan. Portaali näyttää myös palvelupyyntöjen ja muutospyyntöjen sekä tietoturvan tilanteen. OneManage-asiakaspalveluportaali on myös ensisijainen viestintäkanava asiakkaan ja Loihteen NOC ja CSOC-tiimin välillä.

Olemme kehittäneet asiakaspalveluportaaliamme entisestään ja erityisesti raportointiin on tullut useita merkittäviä lisäominaisuuksia asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Myös palvelutason näkyvyys paranee, ja esimerkiksi vasteajat ovat nähtävillä aiempaa selvemmin.

Täysin uutena ominaisuutena tulee mahdollisuus seurata tilauksiin liittyvien toimitusten tilaa suoraan järjestelmästä. Lisäksi portaalissa on luettavissa asiakastiedotteita esimerkiksi erilaisiin tuleviin huoltotöihin liittyen.

Käyttäjälle uusi asiakaspalveluportaali näyttäytyy aiempaa visuaalisempana erityisesti raportointien osalta. Järjestelmää aiemmin käyttäneet oppivat nopeasti käyttämään myös uutta versiota. Esimerkiksi valikot ovat hyvin samanlaiset kuin ennenkin. Kaikki aiemmat ominaisuudet ovat tallessa uusien parannusten lisäksi.

Mitä asiakkaiden on huomioitava?

OneManage-asiakaspalveluportaalia käyttävät asiakkaamme saavat sähköpostitse lisätietoa muutoksesta ja tarkemmat tiedot kirjautumiseen liittyen. Lisätietoja on myös mahdollista kysyä omalta Loihde Trustin yhteyshenkilöltä.

Lisätietoja:

myynti.trust@loihde.com tai omalta Loihde Trustin yhteyshenkilöltäsi.