Skip to content

Loihteen CSOC käyttöön nopeasti ja ilman sitoutumista

loihde_uutinen-1

21.11.2023

Loihteen CSOC eli kyberturvakeskus on nyt mahdollista saada nopeasti käyttöön ilman sitoutumista pitkään sopimusaikaan. Perinteisesti CSOC-ratkaisut otetaan käyttöön 36 kuukauden eli kolmen vuoden sopimuksella, joten Loihteen tarjoama mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen on kentällä poikkeuksellinen. Asiakkaalle malli on riskitön mahdollisuus tietoturvatason nostoon ilman käyttöönottomaksua ja vuosien ennakkositoutumista.

”Tämä on mahdollista siksi, että me olemme varmoja omasta osaamisestamme ja palvelumme laadusta. Tiedämme kokemuksesta, että kun asiakas meille tulee, hän toteaa palvelun niin hyväksi, että haluaa jäädä. Meidän CSOC-asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluun ja pitkäaikaisia asiakkaita”, Loihteen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Pasi Yliluoma kertoo.

Vaikka Loihde tarjoaa nyt uusille CSOC-asiakkailleen palvelua ilman pitkäaikaista sitoutumista, kumppanuutta lähdetään Yliluoman mukaan aina tekemään pitkäjänteisesti. Käyttöönotto on kuitenkin mahdollista tehdä nopealla aikataululla.

”Ensimmäisen kuukauden aikana CSOC saadaan jo esimerkiksi M365-pilvipalveluihin käyttöön ja siitä palvelu lähtee sitten laajentumaan edelleen.”

Loihteella CSOC:iin on satsattu viime vuosina runsaasti. Asiantuntijaosaamista on vahvistettu viime aikoina myös uusilla modernin pilviajan CSOC-asiantuntijoilla.

”Erotumme tässä muista tarjoajista eduksemme. Meillä on vahva Azure- ja Microsoft-osaaminen. Emme ole myöskään tikettikone, vaan teemme tätä työtä asiakkaalle ja asiakkaan kanssa yhdessä heille sopivaan malliin”, Yliluoma vahvistaa.

Mikä CSOC?

Loihteen CSOC on 24/7 toimiva kolmikerroksinen miehitetty kyberturvakeskus. CSOC valvoo, reagoi ja kehittää organisaation kykyä vastata tietoturvapoikkeamiin. Koska valvontaa tehdään vuorokauden ympäri, poikkeamiin voidaan reagoida nopeasti ja siten minimoida mahdolliset vahingot. Palvelu havaitsee ja reagoi poikkeamiin, suojaa hyökkäyksiltä ja auttaa palautumaan poikkeamatilanteista sekä tunnistamaan riskejä ja kehityskohteita. Tietoturvanäkyvyyden tilannekuva muodostetaan analysoiden, yhdistäen ja käsitellen ympäristöstä saatavaa tilannetietoa. Apuvälineinä käytetään useita työkaluja, kuten lokidataa ja koneoppimista. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi asiakkaan kanssa sovitun prosessin mukaisesti.

Lisätietoja:
myynti@loihde.com tai omalta Loihteen yhteyshenkilöltäsi.