Skip to content

Optomed — silmäseulonnan uudistuksella sokeutumista vastaan

Äiti ja lapsi katsovat toisiaan silmiin.

Palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen sekä käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun ammattilaisemme kehittävät Optomedin kanssa tuotteita, joiden tehtävänä on säästää miljoonien ihmisten näkökyky ja mahdollistaa silmäseulonnat kaikille paikasta riippumatta.

 

Tietoa yhteistyöstä

Optomed on suomalainen terveysteknologiayhtiö ja yksi johtavista kädessä pidettävien silmänpohjakameroiden sekä seulontaohjelmistojen valmistajista. Yrityksen tavoitteena on ehkäistä sokeutumista uudistamalla sokeuttavien silmäsairauksien diagnostiikkaa ja tuomalla ratkaisunsa maailmanlaajuisesti niitä tarvitsevien ihmisten saataville. Optomedin tuotteita myydään jo 60 eri maassa.

Loihde on Optomedin kumppani tämän tavoitteen saavuttamisessa. Loihteen ammattilaiset työskentelevät Optomedin R&D-tiimin kanssa silmänpohjakameroiden käytettävyyden, käyttöliittymien ja arkkitehtuurin kehityksessä. Eri alojen asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat intuitiivisia, sujuvia käyttökokemuksia ja Qt-pohjaisia käyttöliittymiä, jotka osaltaan helpottavat silmäsairauksien nopeaa seulontaa. 

Loihde on ollut kumppaninamme tuotekehitysprojektin alkuvaiheiden palvelumuotoilusta ja käytettävyyssuunnittelusta aina pitkälle tuotteen ohjelmistokehitykseen asti. Yhteistyö Loihteen ammattitaitoisten osaajien kanssa on ollut sujuvaa ja tehokasta.

Laura Piila
Vice President Devices, Optomed

Haluatko kuulla lisää

Ota yhteyttä!