Skip to content

Loihde listautunut First Northiin

loihde-nasdaq-torni-1920x1080

7.10.2021

Kaupankäynti Loihde Oyj:n osakkeilla alkoi Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla tänään 7.10.2021. Yhtiön kaupankäyntitunnus on LOIHDE ja toimialaluokitus on Teknologia.

”Olemme erittäin iloisia, että omistajamme ja Loihteesta kiinnostuneet uudet sijoittajat voivat nyt käydä yhtiön osakkeilla kauppaa First Northissa. Loihteella on erittäin laaja omistuspohja, ja listautuminen on luonteva askel yhtiön ja sen omistaja-arvon kehittämisessä. Kiitämme omistajiamme luottamuksesta ja jatkamme tinkimätöntä työtä Loihteen kasvustrategian toteuttamiseksi. Loihteen kokonaisvaltainen kyvykkyys tukea asiakkaita sekä digitalisaation hyödyntämisessä että turvallisuusuhilta suojaamisessa vastaa hyvin asiakkaiden tarpeisiin, ja uskomme sen olevan vahva menestystekijä yhtiön tulevaisuuden rakentamisessa”, sanoo Loihteen toimitusjohtaja Samu Konttinen.

Yhtiön Nasdaq First North Growth Market Finland -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana toimii Alexander Corporate Finance Oy.