Skip to content

Loihde Advance Oy syntyy 1.6.2023

Tytäryhtiömme Loihde Analytics ja Loihde Advisory ovat toimineet vuoden 2023 alusta lähtien Loihde Advance -nimellä. Nyt kahden yrityksen yhdistyminen saatetaan loppuun, kun niiden juridinen fuusio astuu voimaan 1.6.2023.

Käytännössä yhdistyminen toteutuu siten, että Loihde Advisory Oy sulautuu Loihde Analytics Oy:hyn ja näistä muodostuu Loihde Advance Oy. Yhdistyneelle yhtiölle jää siten käyttöön Loihde Analyticsin Y-tunnus 1645592-3 ja Loihde Advisoryn Y-tunnus poistuu.

Juridinen fuusio on meille arkista työtä helpottava muodollisuus. Asiakkaillemme ja kumppaneillemme on helpompaa, kun enää ei tarvitse toimia kahden eri juridisen yhtiön kanssa. Olemme toimineet yhtenä organisaationa puoli vuotta ja Loihde Advance -nimen alla jo viisi kuukautta. Olemme vieneet toimintaamme yhteisiin prosesseihin ja järjestelmiin koko tämän ajan, joten jokapäiväistä toimintaamme itse fuusio muuttaa enää vähän”, sanoo Loihde Advancen toimitusjohtaja Tomi Bergman.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

Muutos ei vaikuta yhteistyöhömme eikä edellytä asiakkailtamme muita toimenpiteitä kuin toimittajatietojen päivittämisen järjestelmiinne. Palvelumme jatkuvat ennallaan, ja kehitämme niitä jatkuvasti asiakkaidemme muuttuvia tarpeita vastaaviksi. Sopimukset siirtyvät sopimusehtojen mukaisesti Loihde Advance Oy:lle juridisen fuusion yhteydessä. Nykyiset yhteystiedot ja yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan. Tulevaisuudessa yhtiön palvelut laskutetaan Loihde Advance Oy:n nimellä.

Mitä tämä tarkoittaa kumppaneillemme?

Muutos ei vaikuta operatiiviseen toimintaamme. Juridisesta fuusioista johtuen Y-tunnus ja laskutusosoite muuttuvat niiden kumppaneiden osalta, jotka ovat tähän asti toimineet yhteistyössä Loihde Advisory Oy:n kanssa. Loihde Analytics Oy:n kumppaneiden osalta yrityksen nimi vaihtuu Loihde Advance Oy:ksi. Tarkat tiedot löytyvät alta.

Muutoksesta aiheutuvia asioita, jotka pyydämme huomioimaan 1.6.2023 lähtien:

Yrityksen nimi: Loihde Advance Oy

Yrityksen osoite: Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo

Yrityksen muut toimipaikat:
Valtakatu 49, 53100 Lappeenranta
Kirkkokatu 21 B, 90100 Oulu

Yrityksen Y-tunnus: 1645592-3

Yrityksen laskutusosoite: 003716455923
Operaattori: OpenText Oy

Hevosenkenkä 3
02600 Espoo