Skip to content

Pääomamarkkinapäivä tutustutti Loihteen liiketoiminnan vahvuuksiin ja strategiaan

Pääomamarkkinapäivässämme 16.11.2023 syvennyttiin Loihteen juuri päivitettyyn strategiaan ja tavoitteisiin kaudelle 2024–2027. Toimitusjohtaja Samu Konttinen loi katsauksen markkinaan ja sen trendeihin, kuvasi Loihteen palveluportfolion jäsentämistä asiakastarpeiden pohjalta viiteen palvelualueeseen sekä avasi yhtiön taloudellisia tavoitteita.

Palvelualueiden johtajien esityksissä päästiin perehtymään syvemmin palvelualueiden liiketoimintaan ja kilpailuetuihin. Samalla tuli vahvasti esiin, miten palvelualueet liittyvät toinen toisiinsa ja pystyvät ainutlaatuisella tavalla tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Talousjohtaja Pirjo Suhonen kertoi omistaja-arvon tuottamisesta muun muassa parantuvan kannattavuuden ja osingonjaon kautta sekä hyödyntämällä kasvun tukemisessa yhtiön vahvaa tasetta ja velkakomponenttia.

Pääomamarkkinapäivän tallenne on katsottavissa tässä linkissä
Esitysmateriaaliin voi tutustua täällä.

Ohjelma: 
Strategian pääteemat, Samu Konttinen
Turvaratkaisut, Marko Järvinen
Kyberturva, pilvi ja yhteydet, Jarno Mäki
Data ja AI, Tomi Bergman
Digitaaliset palvelut, Juha Meronen
Omistaja-arvon tuottaminen  Pirjo Suhonen
Yhteenveto, Samu Konttinen