Skip to content

Loihde on jättänyt listalleottohakemuksen Nasdaq Helsinki Oy:lle osakkeiden listaamiseksi Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle ja julkaisee yhtiöesitteen

Loihde Oyj  Yhtiötiedote 27.9.2021 klo 14.00

Loihde Oyj:n (”Loihde” tai ”Yhtiö”) hallitus on päättänyt hakea Yhtiön osakkeet kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n (”Helsingin pörssi”) ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle (”First North”) ja on tänään jättänyt listalleottohakemuksen Helsingin pörssille. Yhtiö on laatinut listautumista varten suomenkielisen yhtiöesitteen, jonka Helsingin pörssi on tarkastanut.

Listautuminen

Listautuminen on tarkoitus toteuttaa teknisenä listautumisena eli sen yhteydessä ei järjestetä osakeantia tai -myyntiä. Loihteen johto arvioi, että listautuminen loisi Yhtiön osakkeelle kauppapaikan ja tukisi Yhtiön osakkeen likviditeetin kasvattamista, minkä seurauksena sen hinnanmuodostus olisi tehokkaampaa. Listautuminen myös edesauttaisi Yhtiön osakkeen käyttämistä maksuvälineenä mahdollisissa yritysostoissa ja lisäisi Yhtiön mahdollisuuksia henkilöstön sitouttamiseen osakepohjaisten kannustinjärjestelmien avulla. Lisäksi listautuminen parantaisi Loihteen tunnettuutta työnantajana ja asiakkaille.

Yhtiö on tänään jättänyt hakemuksen Helsingin pörssille Yhtiön osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi First Northiin kaupankäyntitunnuksella LOIHDE. Edellyttäen, että Yhtiön listalleottohakemus hyväksytään, kaupankäynnin Yhtiön osakkeilla odotetaan alkavan First Northissa arviolta 7.10.2021.

Yhtiöesitteen saatavilla olo

Yhtiö on laatinut listautumista varten suomenkielisen yhtiöesitteen, jonka Helsingin pörssi on tarkastanut. Yhtiöesite on saatavilla sähköisenä versiona 27.9.2021 alkaen Yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.loihde.com/listautuminen.

Neuvonantajat

Alexander Corporate Finance Oy toimii Loihteen taloudellisena neuvonantajana sekä First Northin sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser). Loihteen oikeudellisena neuvonantajana toimii Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy ja viestinnällisenä neuvonantajana Hill+Knowlton Strategies.

Yhtiöesittelytilaisuus

Loihde järjestää webcast-muotoisen yhtiöesittelytilaisuuden, jossa toimitusjohtaja Samu Konttinen kertoo Yhtiöstä ja listautumisesta. Tilaisuus järjestetään tiistaina 28.9.2021 klo 18:00 alkaen. Tilaisuutta voi seurata osoitteessa https://loihde.videosync.fi/info/register.

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Samu Konttinen, samu.konttinen@loihde.com

Haastattelupyynnöt viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 4113480 tai tiina.nieminen@loihde.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

 

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust-brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advisory, Loihde Analytics ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 710 ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 106,8 miljoonaa euroa.