Skip to content
hero-image

Ovi- ja porttiautomaatio

Joustavuutta ja esteetöntä kulkua oviympäristöihin.

loved_02_purple

Esteetöntä kulkua älykkäässä ympäristössä

Oviautomatiikka helpottaa jokapäiväistä elämää silloin, kun kädet ovat täynnä tai ovien avaaminen olisi muusta syystä työlästä tai hankalaa. Julkisten tilojen poistumistieratkaisut ja palo-ovet hyödyntävät usein oviautomatiikkaa ja varmistavat oviympäristön oikean ja joustavan toiminnan kaikissa eri tilanteissa.

Liukuoviautomatiikka ja kääntöovikoneistot

Oviautomatiikan avulla pystytään luomaan esteettömämpiä kulkuympäristöjä tiloihin ja ovet saadaan aukeamaan esimerkiksi erilaisten painikkeiden tai antureiden avulla.

Liukuoviautomatiikalla pystytään toteuttamaan toimivia ratkaisuja oviympäristöihin, joissa henkilöliikennettä on paljon ja se on jatkuvaa, kuten esimerkiksi liikekeskuksissa, lento- ja rautatieasemilla sekä julkisissa tiloissa.

Kääntöovikoneistot pysytään asentamaan myös jo olemassa oleviin oviympäristöihin. Se soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa oven pitää toimia myös palo- ja poistumistieovena tai sen tiiviydellä ja lämmöneristyksellä on merkitystä. Esim. kotiovet, kaupat, terveydenhuolto ja julkiset tilat.

Loihde (22)-large
Loihde_some (47)

Porttiautomaatiolla turvaa ja sujuvuutta liikkumiseen

Jos kiinteistön alueelle pääsyä rajoitetaan, on porttiautomaatio oiva tapa helpottaa ja tehostaa luvallista liikennöintiä. Henkilöporteilla voidaan taas mahdollistaa luvallinen liikkuminen kiinteistöissä. Portit voidaan myös liittää osaksi kiinteistön kulunvalvontaa.

Tyypillisiä kohteita ovat lentokentät, satamat, korkean turvatason kiinteistöt ja työmaat. Autamme valitsemaan oikeanlaiset porttiratkaisut kuhunkin tarpeeseen.  

Oviympäristöjen asiantuntija

Ovien ja oviympäristöjen sujuva toimivuus sekä turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat lähtökohta jokaisen kiinteistön ja yrityksen turvallisuudelle. Lukituksen uudistaminen tulisi suorittaa aina avainten kadotessa tai vähintään 10–15 vuoden välein. Näin ehkäistään hukkuneiden avainten tai vanhentuneen lukoston tuomat riskit ja parannetaan huomattavasti turvallisuutta.

ABLOY- ja Iloq-valtuutettuna yrityksenä Loihde tarjoaa korkealaatuiset sähköiset ja mekaaniset lukitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Loihde39-large