Skip to content
hero-image

Azure Stack HCI

Aito hybridialusta julkipilven kyvykkyyksien hyödyntämiseen, jossa kokonaisinfrastruktuuria voidaan hallita pilvityökaluilla. 

select_03.png_purple

Hybrid-infrastruktuuri

Aina kaikkea ei voida tai kannata viedä kokonaan julkiseen pilveen. Tällöin voidaan hyödyntää hybrid-infrastruktuuria, jossa joko omassa tai paikallisessa konesalissa ajetaan osaa infrastruktuurista ja työkuormista, osan sijaitessa julkisessa pilvessä.

Microsoft Azure Stack HCI on erinomainen ja moderni keino rakentaa pilven kyvykkyyttä hyödyntävä infrastruktuuri. Azure Stack HCI koostuu sertifioidusta laitekokoonpanosta, joka tarjoaa osan Azuren palveluista paikallisesti. Hallinta säilyy yksinkertaisena paikallisen konesalin ja Microsoft Azuren välillä.

Loihde Hybrid Platform -kumppanina

Tarjoamme aidon hybridialustan julkipilven kyvykkyyksien hyödyntämiseen. Sen lisäksi että tarjoamme hallintapalvelun, voimme toimittaa myös Azure-kapasiteettia ja Azure Stack HCI –kokoonpanon.

Koska hybridin kaikki käyttö ei tapahdu pilvessä, niiden hallintaan on tarjolla Loihde Hybrid Platform. Loihde Hybrid Platform on Azuren käyttöä, sen kapasiteetin laajentamista omaan infrastruktuuriin ja hajautetun ympäristön hallintaa. Se koostuu Managed Hybrid Cloud -palvelusta ja Hybrid Platform -laitteistosta. Puhtaan julkipilven hallintapalvelu on Managed Cloud.

Managed Hybrid Cloud ulottaa julkipilven tehokkaimmat hallintatyökalut nykyinfrastruktuuriin. Samalla kun Azurea hallitaan alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, konesalin puolelle saadaan pilvipalveluita tuottava alusta.

Picture

Tomi Viinikainen

VP of Sales; Kyberturva, pilvi ja yhteydet

+358 50 373 0217

Microsoft Azure Stack

Sormet tietokoneen näppäimistöllä

Microsoft Azure Stack tuoteperhe

Microsoft Azure Stack on Microsoftin tuoteperhe, joka mahdollistaa Microsoft Azuren kyvykkyyksien laajentamiseen omaan infrastruktuuriin. Vaihtoehdot skaalautuvat yksittäisistä reunalaitteista haarakonttoreihin ja tuotantolaitoksiin sekä kokonaiseen erillistettyyn pilvipalveluita tarjoavaan kokonaisuuteen. Tuoteperheestä löytyvät Microsoft Azure Stack Edge, Microsoft Azure Stack HCI ja Azure Stack Hub.

Loihde_some (41)

Microsoft Azure Stack Edge

Microsoft Azure Stack Edge -laitteet on suunniteltu sekä liikkuvaan että todellisissa etätoimipisteissä tapahtuvaan käyttöön. Edge-laitteita saadaan kannettaviin käyttösuojattuihin koteloihin ja palvelinräkkiin asennettaviksi. Edge-laitteet otetaan käyttöön määräajaksi ja niiden laskutus tapahtuu Azure-kulutuksessa. Microsoft toimittaa laitteet.

Loihde_some (9)

Microsoft Azure Stack HCI

Microsoft Azure Stack HCI on 1-16 laitteen kokoonpano, joka on saatavilta useilta eri laitevalmistajilta. Kaikki osaset saadaan natiivisti pilvihallintaan Azure ARCilla, ja ne tarjoavat laajaa Azuren palveluvalikoimaa IaaSina ja PaaSina. Esimerkkikäyttökohteita ovat esimerkiksi etätyöpöydät, laskenta ja analytiikka sekä IoT.

Loihde - People at office - DSCF3089 - 1920 x 1280

Azure Stack Hub

Azure Stack Hub on koko julkipilven alusta omassa konesalissa. Hub tarjoaa disconnected-tilan kokonaiseen ympäristön eristämiseen. Kuten HCI:ssä, Hub-laitteita tarjoaa usea toimittaja.

Lue lisää

Microsoft Azure ARC

YKSI HALLINTAKERROS

Azure Arc on suunniteltu hybridi- ja monipilvi-infrastruktuurin keskitettyyn hallintaan. Azure Stack –laitteet ovat suoraan yhteensopivia Arcin kanssa.

Arc tarjoaa yhden kehitys-, operaatio- ja tietoturvamallin kaikelle IT-infrastruktuurille. Arc toimii uusien ja jo olemassa olevien laitteiden kanssa, eri virtualisointitekniikoilla ja Kuberneteksen kanssa. Virtuaalipalvelimien elinkaarihallinta, governance eli hallintamallin mukaisuuden täyttyminen ja tietoturvan käyttöönotot kuten Microsoft Defender for Cloud tehostuvat Arcin avulla.

Loihteen hybridipalveluissa nykyinen kokoonpano saadaan paremmin hallintaan, Azure Stack tuo uutta toiminnallisuutta ja uusia ratkaisuja voidaan rakentaa Azuren palveluissa. Nämä sitoo yhteen Azure Arc.

Loihde - People at office 2 - DSCF2979 - 1920 x 1280