Skip to content
hero-image

Pilven kehitys ja modernisointi

Nupit kaakkoon ja kohti hyvin hallittuja, turvallisia ja saavutettavia pilvialustoja.

Project management 1_purple

Kehitä pilviympäristöäsi

Pilvi ei ole määränpää vaan toimintaympäristö, jota tulee ylläpitää ja kehittää liiketoimintasi mukana. Pilvitransformaation edistäminen ja pilvialustan kehittäminen vaatii osaamista ja resursseja. Välillä hyvä sparrauskumppani tulee tarpeeseen esimerkiksi kehityskohteiden priorisoinnissa, parhaiden käytänteiden löytämisessä tai ihan vain lisäkäsinä. Asiantuntijamme työskentelevät päivittäin pilviteknologioiden ja -haasteiden parissa, joten kokemuksen tuomat opit ovat taattuja. Joustavien toimitusmallien myötä asiantuntijoidemme hyödyntäminen on helppoa. Lisäksi olemme luoneet jatkuvaan kehittämiseen ratkaisumallin, joka yksinkertaistaa pilviympäristönne hallintaa ja kehitystyötä. 

   

Pilven asiantuntijapalvelut

Palkkaa huippuluokan pilviasiantuntija tai tiimi edistämään pilvitransformaatiotasi ja kehittämään pilvialustaasi. Voit ostaa palveluitamme kertaluonteisesti tai jatkuvana palveluna. 

Jos et tarvitse projektia, voit ostaa aikaa

Consultant as a Service - Kovemman luokan pilviosaamista joustavilla toimitusmalleilla. Olemme tehneet asiantuntijoidemme hyödyntämisestä mahdollisimman helppoa. Consultant as a Service –hankintamallilla priorisoimme resurssit käyttöösi. Voit itse määrittää mihin ja miten henkilötyöpäivät käytetään. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi sovitun resurssivarauksen mukaisesti sopimuskauden ajan, esimerkiksi 10 htp / kk, 12 kk.

Saat paljon kokemusta eri toimialoilta ja parhaiden käytäntöjen mukaista tekemistä sekä selkeän hintaedun asiantuntijatyölle.

Loihde_some (69)
Loihde_some (54)

Tiimi vai avaimet käteen?

Sinä päätät kumpi toimii juuri sinulle paremmin.

Cloud Force on asiantuntijatiimi, joka koostuu esimerkiksi arkkitehdistä ja 1-3 konsultista haluamallasi kuukausittaisella allokaatiolla. Asiantuntijatiimi auttaa viemään pilvitransformaatiotasi eteenpäin varmalla otteella ja parhaita käytäntöjä noudattaen.

Royale-palvelumme auttaa sinua säästämään omaa aikaasi. Viemme pilvihankkeitasi vauhdilla eteenpäin ja teemme puolestasi mahdollisimman paljon tehtäviä sekä valintoja. Kyseessä on todellinen Avaimet käteen –toimitus. Jätä pilvihankkeet meille ja keskity tukemaan liiketoimintaasi.

Mitä lupaamme?

Certified Cloud Bad*sses. Asiantuntijamme ovat Microsoftin sertifioimia, Suomen kovimpia julkipilven ammattilaisia, joilta löytyy hyvin laaja-alaista teknologiaosaamista.

Ketterää tekemistä. Olemme aidosti ketterä toimija, jolla on tekemisen meininki. Saat parasta palvelua ilman turhia löpinöitä.

Parhaat käytännöt. Teemme toteutukset alan parhaiden käytäntöjen ja Microsoftin standardien mukaisesti.

Laaja kokemus ja näkemys. Olemme auttaneet lukuisia organisaatiota lunastamaan julkipilven hyödyt, ja olemme keränneet runsaasti kokemusta eri toimialoilta. Jaamme nämä viisaudet mielellämme kanssasi ja autamme sinua välttämään pilven pahimmat sudenkuopat.

Loihde_some (9)

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet seuraaviin ratkaisualueisiin

Pilvi-infrastruktuuri

Toteutamme pilvipohjaisten IT-infrastruktuurien arkkitehtuurin ja autamme infrastruktuurin jatkuvassa kehittämisessä.

Hallintamalli ja landing zone

Luomme ja päivitämme pilven hallintamalleja. Jalkautamme hallintamallin käytännöt pilvialustalle hyödyntäen landing zone -ratkaisua.

Modern workspace

Autamme ottamaan käyttöön pilvipohjaisia ratkaisuja, jotka tukevat modernia työtä.

Tietoturva ja identiteetti

Teemme tietoturvan tilannekartoituksia ja vahvistamme pilven tietoturvaa sekä ennakoimme pilviympäristöihin kohdistuvia uhkia.

DevOps

Tarjoamme pilvialustan operatiivisen tuen devaajille ja autamme DevOps-tiimejä hyödyntämään pilven kyvykkyyksiä tehokkaasti.

Pilvistrategia

Autamme rakentamaan ja jalkauttamaan liiketoimintavetoisen pilvistrategian. Varmistamme, että pilviteknologia tukee täysin liiketoimintasi tavoitteita.

Liiketoiminnan jatkuvuus

Varmistamme liiketoiminnan jatkuvuuden ja turvaamme kriittiset järjestelmät pilviteknologian avulla.

On-prem ja hybridiympäristöt

Suunnittelemme hybridiympäristöjen arkkitehtuurit sekä autamme ympäristöjen perustamisessa ja ylläpidossa.

Data ja integraatiot

Autamme pilven datakyvykkyyksien hyödyntämisessä sekä dataintegraatioiden toteuttamisessa.

Kontit

Autamme konttiteknologian hyödyntämisessä sekä konttien ylläpidossa, migraatioissa ja orkestroinneissa.

CloudEleven™ – nupit kaakkoon

CloudEleven™ on ratkaisumalli, joka mahdollistaa hyvin hallitut, turvalliset ja saavutettavat pilvialustat ja -ympäristöt. Se yksinkertaistaa pilviympäristöjen hallintaa ja kehittämistä sekä vapauttaa voimavarasi ja resurssisi olennaiseen. Me huolehdimme muusta. CloudEleven™ helpottaa ylläpidon ja kehitystöiden budjetointia sekä auttaa hallinnoimaan pilven kustannuksia. CloudEleven™ vie pilvesi yhteentoista.

Uusi aikakausi, uudet pelisäännöt

Pilvi on muuttanut IT:n roolia olennaisesti. IT tekee entistä tiiviimpää yhteistä liiketoiminnan ja sovelluskehityksen kanssa. Pilvi on muuttanut hankkeiden luonnetta ja tekemisen tapoja.

Olemme siirtyneet pistemäisestä ja projektiluontoisesta tekemisestä jatkuvan kehittämisen malliin. Tämä muutos vaatii myös kumppaneilta uudenlaisia toimintatapoja ja palvelumalleja.

Siksi olemme kehittäneet CloudEleven™ -ratkaisumallin.

Loihde - Person working on computer - DSCF2947 - 1920 x 1280
Loihde_some (62)

Teemme pilven kehittämisestä yksinkertaista

Kumppanuuden ytimessä ovat jatkuvat asiantuntijapalvelut sekä pilviaikakauden tukipalvelut. Se skaalautuu tarpeidesi mukaan – voit tarvittaessa ulkoistaa pilven hallinnan ja asiantuntijuuden täysin meille.

Sertifioidut ja kokeneet pilvikonsultit sekä -arkkitehdit ovat käytettävissäsi sovittuina päivinä. He pitävät pilviympäristösi ajan tasalla ja optimoivat ympäristösi vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Miksi valita CloudEleven™?

Loihde - Person writing on whiteboard 3 - DSCF2803 - 1920 x 1280

Jatkuvaa kehittämistä yksinkertaisella mallilla

Sertifioidut ja kokeneet pilvikonsultit sekä -arkkitehdit ovat käytössä sovittuina päivinä. He pitävät pilviympäristösi ajan tasalla ja optimoivat ympäristöjäsi vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Loihde - Relaxed office work - DSCF2854 - 1920 x 1280

Vähemmän hallinnointia

Käytä yksittäisten hankkeiden hallinnointiin menevä aika fiksummin ja keskity olennaiseen. Puitesopimus luo turvallisen pohjan yhteiselle tekemiselle. Jatkuva pienkehitys varmistaa tehokkaan ajankäytön ja nopean reagoinnin.

Loihde_some (9)

Budjetoitavuus ja hintaetu

CloudEleven™ helpottaa ylläpidon ja kehitystöiden budjetointia sekä auttaa pitämään pilven kustannukset kontrollissa. Saat myös selkeän hintaedun asiantuntijatyölle.

Loihde_some (57)-1

Nopeutta uusien hankkeiden käynnistämiseen

Tutut ja luotettavat pilviasiantuntijat pystyvät reagoimaan nopeasti uusiin tarpeisiin. He myös varmistavat, että pilvesi resursseja hyödynnetään yhteisten pelisääntöjen mukaan ja pitävät huolen, että pilviympäristösi noudattavat tarvittavia compliance-vaatimuksia.

Loihde_some (34)

Matalan kynnyksen tukipalvelu

Pilviaikakauden palvelukanava ja tukipalvelu tarjoaa pilvi- ja hybridiympäristöihin reaktiivisen ongelmanratkaisun sekä muutostöiden suunnittelut ja toteutukset.

Lue lisää
Loihde - 20230317-DSCF3092 - 1920 x 1280

Jatkuvuuden varmistaminen

Malli helpottaa hankkeiden resursointia ja suunnittelua sekä auttaa varmistamaan kehittämisen jatkuvuuden.

Lue lisää

CloudEleven™ - kumppanuuden rakenne

Pilvikumppanuus perustuu jatkuvan kehittämisen malliin. Asiantuntijamme tulevat osaksi tiimiäsi ja auttavat aktiivisesti valitsemaan sopivia ja pilvistrategiaasi tukevia kehityskohteita.

Cloudcheck-työpaja

Kumppanuus käynnistyy asiantuntijan vetämällä työpajalla, jossa kartoitamme yrityksesi nykytilanteen ja luomme jatkosuunnitelman toimenpiteistä, jotka parhaiten tukevat liiketoiminnan ja pilvistrategian tavoitteita.

Jatkuva asiantuntijapalvelu

Käytössäsi on ennalta sovittu asiantuntijakapasiteetti jatkuvana palveluna. Voit käyttää kapasiteetin miten parhaaksi näet tai autamme valitsemaan tärkeimmät kehityskohteet.

Managed Services

Pidämme huolta pilviympäristöistäsi  24/7. Hoidamme ympäristöjen päivitykset ja varmuuskopioinnit sekä pidämme tietoturvan ajan tasalla.

Managed Cloud Enable -tukipalvelut

Osana kumppanuutta saat meiltä tukikanavan kaikille palvelupyynnöillesi ja tarpeillesi. Taustalta löytyy Microsoft Premier Support.

Pilvikumppanisi alusta loppuun

Autamme pilviympäristösi suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. Tarvittaessa olemme tukena koko pilviympäristösi elinkaaren ajan, alusta loppuun.

Pilvinatiivit osaajamme ovat Azure- ja M365-ympäristöjen ammattilaisia. Autamme sinua tekemään Azure-ympäristöstäsi turvallisen ja kustannustehokkaan. Noudatamme Microsoftin suosimia parhaita käytäntöjä ja Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure -viitekehystä Azure-ympäristöjen käyttöönotossa ja hallinnassa.