Skip to content
hero-image

Pilvipolku™
-pilvitransformaatio

Pilvipalvelumme on organisaation oma polku pilveen.

Creation 2_purple

Kehitys- ja muutospolku pilveen

Kehitä pilvistrategia ja siirry julkisen pilven palveluiden pariin Loihteen Pilvipolku™-pilvipalvelun avulla. Pilvipolku on liiketoiminnan ja IT:n tarpeista rakennettu kehityspolku, jossa rakennetaan ja toteutetaan muutospolku pilveen siirtymiseksi. Joku tekee sen omista tarpeistaan, me teemme sen asiakkaan tarpeista. 

Miksi valita Pilvipolku™?

Loihde_some (11)

Lähtökohtanamme pilvitransformaatiossa on luoda liiketoiminnan jatkuvuutta. Ratkaisumme on aina sinulle räätälöity ja haluamme maksimoida organisaatiollesi koituvan hyödyn. Vaiheittaisen toteutusmallimme avulla kulusi eivät ole kiinni massiivisessa muutosprojektissa.

Cloud on rock. Olemme Suomen johtavia pilvi-infran osaajia. Olemme nähneet ja kokeneet keikoillamme useita eri serverihuoneita ja siirtäneet ne ajasta iäisyyteen. Skaalautuva toteutumallimme varmistaa sen, että käytössäsi on oikeat osaajat projektin jokaiseen vaiheeseen. Biisimme saattavat silloin tällöin kuulostaa tylsähköiltä, mutta meillä ei sooloilla vaan keskitytään toimittamaan juuri sitä mitä asiakas tarvitsee.

Pilvitransformaatio, joka valetaan kestävälle pohjalle

Löydämme yhdessä pilvitransformaation edut. Oikeista lähtökohdista alkava kehitys mahdollistaa tarkkaan mitoitetut työmäärät ja investoinnit jotta prosessi sujuu tehokkaasti.

Loihde_some (32)

Pilvipolku™

= Organisaation oma polku pilveen

Pilvitransformaatiota ei voi rakentaa ”yksi koko sopii kaikille” –ajattelun varaan.

Rakennamme yhdessä organisaatiosi kanssa yksilöllisen kehityssuunnitelman.

Toteutamme yhdessä muutoksen ja tuotamme alustan, jota organisaation eri toimijat tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa.

Pilvipolkumme hyödyt

  • Hallittu pilvisiirtymä
  • Liiketoiminnan ja IT:n lähtökohdista rakennettu transformaatio
  • Mahdollistaa modernin hybridipilven rakentamisen ja hallinnoinnin
  • Skaalaa pilvipalvelusi
  • IT-infrastruktuurin modernisointiprosessi
  • Modernisoi konesaliympäristösi
  • Säästää IT-kuluissasi 
  • Tehostaa IaaS:nPaaS:n ja SaaS:n hyödyntämistä
Loihde_some (9)

Edetään vaiheittain

Pilvipalvelumme perustuu vaiheittain etenemiseen. Sen sijaan, että tekisimme massiivista projektia, etenemme kylmän rauhallisesti iteroiden vaiheesta toiseen. Mittaamme ja dokumentoimme jokaisen osa-alueen. Tämä minimoi riskejä sekä pitää kustannukset kurissa ja kontrollissa. Tämän etuna on myös se, että organisaatio voi aloittaa muutoksen vasta kun se on siihen täysin valmis.

Loihde Pilvipolku.png.

Jumpstart Cloud Adoption -työpaja

Polkaise pilvitransformaatio käyntiin ja laita uusi vaihde päälle.

Jumpstart Cloud Adoption -työpajassa rakennamme organisaatiollesi julkipilven ja Microsoft Azuren käyttöönottosuunnitelman, joka on täysin yhteensopiva Cloud Adoption Framework for Azuren kanssa. 

Työpaja on tiivis neljän tunnin sessio, jonka jälkeen asiantuntijamme työstävät sinulle konkreettisen suunnitelman pilvitransformaatiosi edistämiseksi.Palvelu on tarkoitettu organisaatioille, joilla on visio pilvestä, mutta ei vielä konkretiaa ja strategiaa TAI jotka ovat jo siirtäneet jotain Azureen, mutta siirtymä ei ole edennyt menestyksekkäästi eikä liiketoiminnalle ole syntynyt merkittävää arvoa.

Työpajan sisältö

Loihde - Person writing on whiteboard 3 - DSCF2803 - 1920 x 1280

Cloud Adoption Plan

Teemme konkreettisen suunnitelman ensimmäisistä ja tärkeimmistä projekteista, joilla käynnistät pilvitransformaation. Työpajassa lähdemme liikkeelle visiostasi ja selvitämme yhdessä mitkä asiat motivoivat pilvisiirtymää. Määrittelemme selkeät tavoitteet ja lopulta rakennamme suunnitelman, jossa huomioimme korkeimman prioriteetin projektit.

Cloud Adoption Plan tuo myös apua ja tukea päätöksentekoon.

 

Loihde - Light bulb close-up 2 - 1920 x 1280

GAP-analyysi - ymmärrä vahvuutesi

Onko organisaatiosi pilviosaaminen riittävällä tasolla? Mikä jarruttaa siirtymän edistämistä? Yhdessä teemme GAP-analyysit organisaatiosi osaamisesta, vastuunjaoista, nykytilasta sekä pilven hallinnasta.

Tarkistamme nykyisen julkipilven alustasi, ja vertaamme sitä parhaisiin käytäntöihin. Katsomme myös jo olemassa olevaa hallintamalliasi ja varmistamme, että se sisältää kaiken tarvittavan. Tämän GAP-analyysin avulla saat enemmän liiketoiminnallista arvoa Azuresta ja nykyisestä pilvialustastasi sekä ymmärrät entistä paremmin millaisia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia pilvi aidosti tarjoaa organisaatiollesi.

Loihde_some (54)

Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure haltuun

Työpajassa käymme läpi Cloud Adoption Framework for Azuren vaiheet ja kerromme mistä siinä oikeasti on kyse sekä miten se tukee pilvisiirtymääsi.

Microsoftin sertifioimat asiantuntijamme opastavat sinua kohti hyvin hallittua ja turvallista julkipilven käyttöönottoa. Näin pääset etenemään kohti julkipilveä parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Loihde_some (56)

Jatkostepit

Rautaiset asiantuntijamme ja julkipilven ammattilaiset kertovat sinulle ja organisaatiollesi hyvin suoraviivaiset ehdotukset jatkoaskelista sekä etenemisestä Pilvipolulla.