Skip to content

Sanoma - Digitaalisen markkinoinnin automaatioratkaisu

Loihde on usean vuoden ajan kehittänyt SAS Customer Intelligence -ratkaisua yhteistyössä Sanoman asiantuntijoiden kanssa. Ratkaisua hyödynnetään päivittäin markkinoinnissa ja myynnissä tekemällä kampanjapoimintoja sekä tehostamalla jatkuvasti uusien mallien avulla markkinoinnin tehokkuutta.

Keskitettyyn asiakastietovarastoon on kytketty useita kymmeniä lähdejärjestelmiä, mikä asettaa kovia vaatimuksia asiantuntijoille järjestelmän kehityksessä ja ylläpidossa. Sanoma tavoittaa 97% suomalaisista talouksista, joille kohdistetaan päivittäin lukuisia erilaisia markkinointitoimenpiteitä niin digitaalisiin kanaviin sekä puhelinmyynnin tueksi.

Järjestelmä hyödyntää lukuisia erilaisia asiakkuuden hoitomalleja ja analyysejä. Mallien pohjalta toteutetut automaattiset triggerit tuottavat asiakaskohtaisia ja laadukkaita aktivointitoimenpiteitä asiakkaille asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa.

Aimo Suikkanen, Senior Specialist, Sanoma Media Finland: Loihteen asiantuntemusta käyttäen olemme pystyneet tehostamaan toimintamalleja. Heidän kyvykkyytensä ja osaamisensa ansiosta olemme selvinneet myös eri ongelmatilanteista menestyksellisesti.