Skip to content
hero-image

Hybrid Infrastructure

Turvallisesti 24/7 ylläpidetty, tuettu ja valvottu palvelinympäristö. 

Check

Laadukas ylläpito ja resurssien optimointi

Pilviaikakaudellakin iso osa sovelluksista ja palveluista ajetaan edelleen palvelimilla. Sovellusten ja palveluiden saatavuuden sekä tietoturvan kannalta on erittäin tärkeää, että nämä palvelimet ovat kunnossa ja laadukkaasti ylläpidettyjä.

Palvelimien kunnolla on myös merkitystä kun niitä lähdetään siirtämään pilveen tai toiseen konesaliin. Virtuaaliympäristöille on hyvin tyypillistä, että virtuaalipalvelimille on yliallokoitu resursseja. Julkisessa pilvessä kaikista ylimääräisistä resursseista maksetaan turhaan. Tämän takia on tärkeää, että virtuaalipalvelimille on allokoitu resursseja optimaalisesti.

Microsoft partner_cloud 2
Microsoft Partner pilvi 1
Microsoft Partner - partner of the year 2018
Avainlippu - suomalaista palvelua

Miksi valita Managed Cloud for Infrastructure?

Loihde - Office 2 - DSCF2831 - 1920 x 1280

Resurssien 24/7 ylläpito, hallinta ja valvonta

Valvomme palvelimiesi suorituskykyä, palveluiden toimivuutta ja saatavuutta sekä levyn kapasiteettia. Huolehdimme myös palvelimiesi päivityksistä.

Palvelimesi voi sijaita missä tahansa

Palvelumme tukee oman konesalin palvelimia, kumppanilla tai IaaS-kapasiteetissa sijaitsevia palvelimia sekä julkisessa pilvessä sijaitsevia palvelimia.

Loihde_some (54)

Rapid Onboarding Service

Rapid Onboarding Service -palvelu toteuttaa tarpeesi ja auttaa viemään esimerkiksi sovelluksesi, ympäristösi tai palvelimesi pilveen turvallisesti, luotettavasti ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Powered by Microsoft Premier

Palvelumme taustalta löytyy Microsoft Premier Support. Tarvittaessa eskaloimme häiriöiden ja vikojen hallinnan Microsoftin Premier -tukikanavaan ilman lisäkustannuksia. Microsoftin tukikanava takaa nopean tukipalvelun vakavien vikatilanteiden sattuessa.

Loihde_some (7)

Virus- ja haittaohjelmien torjunta sekä poisto

Pidämme palvelimesi suojassa haittaohjelmilta ja tarvittaessa poistamme haittaohjelmat, jotta palveluidesi toiminta ei keskeydy.

Turvallisuuspäivitysten jakelu

Huolehdimme turvallisuuspäivitysten säännönmukaisesta jakelusta ja valvomisesta sovittujen huoltoikkunoiden puitteissa, jotta palvelimiesi tietoturva ja käytettävyys ovat aina ajan tasalla.

Loihde - Workstations at office - 1920 x 1280

Häiriöiden ja vikojen hallinta

Huolehdimme palvelimiesi häiriöiden ja vikojen hallinnasta sekä korjauksesta (Incident ja Problem Management). Voit huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi tai kesälomaasi – me huolehdimme arvokkaista palvelimistasi.

Varmuuskopiot ja varmistusten palautukset

Palveluumme sisältyy palvelinten varmuuskopiot ja palautukset. Datasi ja sovelluksesi ovat aina turvassa.

Loihde - People at office - SCF2968 - 1920 x 1280

Muutoksien toteuttaminen

Teemme palvelimillesi kaikki tarvittavat muutostyöt (Change Management) ja tarvittaessa autamme myös muun infrastruktuurisi kanssa. Tukenasi on Suomen kovin tiimi arkkitehtejä ja konsultteja.

Pilviyhteensopivat palvelimet

Jätä palvelimesi hellään hoivaamme niin pidämme huolen, että niiden siirto julkiseen pilveen onnistuu tulevaisuudessa tarvittaessa helposti ja kivuttomasti.


Moderni palvelimien 24/7 ylläpitopalvelu

Hybrid Infrastrucure on moderni Windows- ja Linux-palvelimien 24/7 ylläpitopalvelu. Palvelimesi voivat sijaita missä tahansa: omassa tai kumppanisi konesalissa, IaaS-palvelussa tai julkisessa pilvessä. Palvelumme on suunniteltu siten, että sen avulla voidaan ylläpitää palvelimia riippumatta niiden sijainnista. Tämä on erityisen kätevää jos palvelimia sijaitsee useissa eri paikoissa tai niitä aiotaan siirtää eri paikkoihin, esimerkiksi julkisen pilven ja oman tai kumppanin konesalin välillä.

Jos olet vasta aloittamassa pilvisiirtymääsi ja sinulla aikomusta ottaa käyttöön julkisen pilven palveluita, palvelu sopii myös tähän tilanteeseen erittäin hyvin. Pystymme näin aloittamaan palvelinten valmistelut siirtoa varten hyvissä ajoin. Tarvittaessa saat meiltä täyden ylläpidon myös pilvessä sijaitseville resursseille. Tutustu Managed Cloud for Azure -palveluumme.

Loihde_some (29)

Palvelutasot

Hybrid Infrastructure -palvelusta löytyy Windows- ja Linux-palvelimille kolme eri palvelutasoa, joista jokainen organisaatio löytää tarpeellisen. Palvelutasoja voi valita yksittäisille palvelimille tai palvelinryhmille.

Hybrid Infrastructure_palvelutaso A1

Palvelun perustaso kevyempiin tarpeisiin.

Palveluaika 8-16
Vasteaika 8h
Tavoiteltava palvelimen käytettävyys vähintään 98 %*

Hybrid Infrastructure_palvelutaso P1

Korkea käytettävyysaste palvelimillesi.

Palveluaika 8-16
Vasteaika 4h
Tavoiteltava palvelimen käytettävyys vähintään 99,4 %*

Hybrid Infrastructure_palvelutaso P5

Vaativiin ympäristöihin 24/7.

Palveluaika 24/7
Vasteaika 1h
Tavoiteltava palvelimen käytettävyys vähintään 99,7 %*

*) Käytettävyyteen vaikuttaa olennaisesti alusta, jossa palvelin sijaitsee, eikä Loihde voi taata että erilaiset palvelinalustat varmuudella mahdollistavat tavoiteltavaa käytettävyyttä.