Skip to content
hero-image

Tekoäly työnteon tehostamisessa

Hyödynnä tekoälyn uusimmat saavutukset – Meidän kauttamme

Check

Tekoäly kehittyy, muista kehittyä mukana

Tekoäly kehittyy valtavaa vauhtia, ja uusia, tehokkaita ratkaisuja syntyy jatkuvasti. Emme vain seuraa tätä kehitystä, vaan tuomme sen suoraan yrityksesi ulottuville jo käytössä oleviin työkaluihin. Meidän avullamme voit ottaa käyttöön jo olemassa olevia, markkinoiden parhaita algoritmeja, jotka on suunniteltu ratkaisemaan juuri sinun liiketoimintahaasteitasi.

Maailma on täynnä valmiita, heti käyttöön otettavia tekoälyratkaisuja, ja me varmistamme, että saat niistä suurimman mahdollisen hyödyn. Palvelumme vapauttaa sinut ja tiimisi kehitystyön vaivalta, antaen teille mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihinne, samalla kun me huolehdimme siitä, että käytössänne on aina alan viimeisin teknologia. Erikoisosaamisemme palvelee erityisesti teollisuuden, energiasektorin ja rahoitusalan yrityksiä, jotka haluavat parantaa prosessiensa tehokkuutta ja laatua, vähentää rekrytointitarvetta ja parantaa taloudellista suorituskykyään. 

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Autamme teitä ottamaan käyttöön turvalliset ja toimivaksi todetut, jo markkinoilla olevat tekoälyalgoritmit suoraan yrityksenne prosesseihin. Tämä tarkoittaa, että voimme nopeasti implementoida ratkaisuja, jotka on jo testattu ja todettu tehokkaiksi muualla, välttäen näin pitkät ja kalliit kehitysprojektit.

Esimerkiksi, jos yrityksesi käsittelee toistuvasti ostoprosessiin liittyvää dataa, voimme ottaa käyttöön algoritmeja, jotka automatisoivat datan keräämisen, luokittelun ja syöttämisen, vähentäen inhimillisiä virheitä ja vapauttaen työntekijöidenne aikaa kriittisempiin ja arvoa tuottaviin tehtäviin. Tämä parantaa merkittävästi työntekijöiden tehokkuutta, prosessien nopeutta ja laatua, mikä johtaa suoraan kustannussäästöihin ja parempaan kannattavuuteen. Lisäksi, koska ratkaisumme on räätälöitävissä ja joustava, se voidaan mukauttaa vastaamaan juuri teidän liiketoimintanne ainutlaatuisia vaatimuksia ja haasteita.

icon
Picture

Olli Lindroos

Business Director, Digital Services

+358 50 491 1448

Oikeita ja yhteensopivia ratkaisuja

Loihde erottuu kyvyllään ymmärtää ja vastata liiketoiminnan haasteisiin, tarjoten ratkaisuja, jotka ovat sekä teknisesti yhteensopivia että käytännöllisiä päivittäisessä työssä, varmistaen jatkuvan kehityksen ja vuoropuhelun asiakkaan kanssa.

 
Loihde

1. Teemme käyttäjäystävällisiä tekoälyratkaisuja, jotka integroituvat saumattomasti asiakkaidemme päivittäisiin työkaluihin, tuoden mukanaan mitattavia hyötyjä ja tehokkuusparannuksia.

Loihde - 20230317-DSCF2930 - 1920 x 1280

2. Yhteistyömme alkaa liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisella, jatkuu ketterien prototyyppien kehityksellä ja testauksella asiakkaan toimintaympäristössä.

Loihde - People at office meeting - DSCF3031 - 1920 x 1280

3. Toteutamme ratkaisut moderneilla työkaluilla kuitenkin huomioiden liiketoiminnan rajoitteet, esim. liittyen tietoturvaan tai huoltovarmuuteen.

Optimoidut toimintaprosessit ja tehokkuuden maksimointi

 • Räätälöidyt tekoälyratkaisut automatisoivat toistuvia tehtäviä
 • Vähennetään virheitä ja parannetaan prosessien laatua
 • Kustannussäästöt manuaalisesta työstä
 • Virheiden vähentyminen ja prosessien nopeutuminen
 • Skaalautuvat ratkaisut eri käyttötapauksiin
Loihde - Working on laptop computer - DSCF3064 - 1920 x 1280
mita_miksi_350x350
 • Loihde keskittyy parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta

 • Ymmärtää asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toimintaympäristöt
miten_350x350
 • Tunnistetaan yhdessä asiakkaan kanssa liiketoiminnan haasteet

 • Kehitetään ketterästi testattavia prototyyppejä

 • Skaalataan ratkaisut toimimaan laajemmin asiakkaan ympäristössä
lisaarvo_350x350
 • Tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaa

 • Varmistaa jatkuvan tuen ja kehityksen

 • Parantaa investoinnin pitkäaikaista arvoa