Skip to content
hero-image

Analytiikka

Jalostamme datasta aidosti arvokasta informaatiota juuri käyttötarpeisiinne sopivasti.

Equalizer

Käyttötarpeisiin sopivaa entistä pidemmälle jalostettua informaatiota.

Jos epäilette, että datamassanne istuvat toimettomana pölyttymässä, niin tämä palvelumme saattaa sopia juuri teille. Analytiikka auttaa jalostamaan datamassasta hyödyllistä informaatiota, kuten suosituksia, ennusteita ja luokituksia. Tämä tukee asiakkaan liiketoimintastrategian edistämistä halutuilla kohdealueilla.

Loihteella olemme auttaneet asiakkaita niin myynnin edistämisen, operatiivisen tehokkuuden kuin CO2-päästöjen vähentämisen kanssa. 

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Teemme datan kanssa taikoja – jutellaan mitä tarvitset ja Loihdimme teille vetävän konseptin sekä vesitiiviin toteutussuunnitelman, joka on linjassa strategianne kanssa.

testimonials-atom
Picture

Tuomas Lahtinen

Service Director, Business Analytics & AI

+358 40 575 6099

Määrittelyt, kokeilut, tuotantoratkaisut ja ylläpito

Kokonaisvaltainen tiimimme kykenee hyödyntämään eri lähteistä kerättyä informaatiota aina IoT-datasta ja tekstidokumenteista perinteisiin strukturoituihin tietokantoihin. 

Loihde - mobile working

Voimme rakentaan ratkaisut asiakkaan ympäristöön tai hyödyntää Loihteen asiakastoteutuksiin tarkoitettuja kehitys- ja tuotantoympäristöjä.

Loihde - work together

Tulokset visualisoidaan halutuissa kanavissa sopivin menetelmin, viedään haluttuun tietoaltaaseen tai tehdään haettavaksi rajapinnan kautta. 

Loihde - Koulutus

Voimme rakentaan ratkaisut asiakkaan ympäristöön tai hyödyntää Loihteen asiakastoteutuksiin tarkoitettuja kehitys- ja tuotantoympäristöjä.

Tiimimme koostuu data-alueen ammattilaisista tarpeen mukaan aina palvelumuotoilusta arkkitehtuuriin.

Loihde - Working on laptop 2 - DSCF2920 - 1920 x 1280

Kokeneet ja korkeasti koulutetut analytiikan ammattilaisemme kykenevät määrittelemään tarpeet asiakkaan kanssa, ja oivalluttaa heitä, että mikä ratkaisu aidosti tuottaa parasta lisäarvoa.

Loihde L-emblem sign

Konkreettiset tuotokset riippuvat toimeksiannon luonteesta:

Määrittelyprojekti tuottaa arvokkaita dokumentteja.

Kokeilut tuottavat informaatiota.

Tuotantoratkaisu tarkoittaa toimivan ratkaisun pystytystä ja virittämistä haluttuun ympäristöön.

Ylläpito tarkoittaa sitä, että laadimme asiaankuuluvat palvelusopimukset ja voitte nukkua yönne rauhassa kun Loihde tekee.