Skip to content
hero-image

Älykkäät digitaaliset palvelut

Älykäs digitalisaatio on tie voittavien strategioiden löytämiseen ja markkinoiden mullistamiseen.

Check

Käyttäjät odottavat enemmän

Nykyaikaiset digitaalisten palveluiden käyttäjät odottavat enemmän – he vaativat personoitua, kohdennettua ja oikea-aikaista sisältöä sekä palveluita, jotka tarjoavat yhtenäisen kanavakokemuksen.

Tekoälyn ja GenAI:n potentiaaliset hyödyt ovat lukuisat. Ne ovat johtaneet läpimurtoihin ja innovaatioihin monilla aloilla, parantaen tehokkuutta, tuottavuutta ja päätöksentekoa.

Tekoäly kiihdyttää uusien tuotteiden, palveluiden ja liiketoimintamallien kehitystä, joka ei aiemmin ollut mahdollista. Se voi olla mullistava voima useimmilla aloilla. Tekoäly ei ole kuitenkaan yksittäinen funktionsa, sen valjastaminen vaatii koko organisaation kulttuurin, toimintatapojen, datan, sisällön, arkkitehtuurin ja digitaalisen ytimen yhdessä toimimista. 

Älykkäät tekoälyratkaisut muuttavat tapaa, jolla työskentelemme, ja mitä asiakkaat odottavat palveluilta. Tekoälyn hyödyntäminen on enemmän kuin pelkkää kehitystä – se on koko organisaation läpi leikkaava vallankumous.

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Loihteen kehittyneellä älykkäiden digitaalisten palveluiden konseptointi- ja hallintamallilla tarjoamme ratkaisun, joka ohjaa yritykset älykkään digitalisaation maailmaan. Tämä merkitsee, että voimme viedä organisaatiosi läpi muutoksen digitaalisesta ytimestä prosesseihin ja toimintoihin.

Yhdistämällä vankan teknologiapartneriverkostomme ja näyttöön perustuvan osaamisen, voimme auttaa sinua hahmottamaan ja toteuttamaan edistyksellisiä älykkäitä digitaalisia palveluita - älykkäästi.

Tämä kaikki mahdollistaa liiketoiminnan uudelleen ajattelun ja menestyksen saavuttamisen jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maisemassa. Avullamme yrityksesi voi ottaa älykkään digitalisaation hallintaan tehokkaasti ja tuottavasti.

icon
Picture

Sakke Mustonen

Business Director, Digital Services

+358 44 751 8048

Aidosti kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja

Ymmärryksemme moderneista älykkään digitalisaation työkaluista auttavat viemään digitaalisen palvelun sisäisen tehokkuuden huippuunsa.
Loihde

Luotettava kumppani

Loihde on luotettava kumppanisi älykkäässä digitalisaatiossa, jaamme asiantuntemuksemme kokonaisvaltaisesta muutoksesta. Meillä on syvä ymmärrys koko muutosmatkasta, digitaalisesta ytimestä prosesseihin ja kulttuuriin. Painopisteemme on turvallisten ja kestävien tekoälyratkaisujen tarjoamisessa.

Loihde - Workstations at office

Kokemusta onnistuneiden tulosten saavuttamiseen

Osaamisemme avulla voimme ohjata organisaatiosi läpi älykkään digitalisaation monimutkaisuuksien. Olipa kyseessä arkkitehtuurin tai alustojen uudistus, datanhallinnan optimointi, edistyneiden tekoälytekniikoiden käyttöönotto tai liiketoiminnan uudelleen kuvitteleminen, meillä on kokemusta onnistuneiden tulosten saavuttamiseen.

Loihde - People at office

Pysy edellä

Kumppanuus Loihteen kanssa antaa sinulle voimaa hyödyntää älykkään digitalisaation täyttä potentiaalia, varmistaen että yrityksesi pysyy edellä jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa maisemassa.

mita_miksi_350x350
 • Holistinen älykkäiden digitaalisten palveluiden konseptointi
 • Tuote ja palvelustrategiat ja brändiuudistukset
 • Teknologiavalinnat
 • Arkkitehtuuri AI maturiteetin analyysi ja optimointi
 • Myynnin ja markkinoinnin automaatio
 • Ratkaisujen evaluointi ja Proof-of-concept
miten_350x350
 • Luomme asiakaskokemusen hallinnalle ja kehitykselle mallin, jolla tavoitellaan parempaa asiakaskokemusta ja parempaa hallittavuutta.

 • Onnistumme ymmärtämällä liiketoimintaasi ja autamme valitsemaan datan ja sisällön hallintaan oikeat toimintatavat, myynnin ja markkinoinnin automaatioon oikeat työkalut. Lähestymistavassamme huomioidaan ja osallistetaan kaikki sidosryhmät.

 • Osaamme määritellä uudistuksen kehityspolun askeleet migraatiosta tulevaisuuteen.
lisaarvo_350x350
 • Oikeinsuunnitellulla älykkään digitalisaation muutosmatkalla parannetaan asiakkaan kokemusta ja luodaan tehokkuutta palveluun ja hallinnoivaan organisaation

 • Kohdennettu ja personoitu asiakaskokemus on kilpailuvaltti, josta ei kannata tinkiä. Meidän kokemuksemme auttaa saavuttaman sille asetetut tavoitteet oikein valituilla ja implementoiduilla myynnin ja markkinoinnin työkaluilla