Skip to content
hero-image

Pilvistrategia

Autamme sinua lunastamaan julkisen pilven lupaamat hyödyt.

Chess board_purple

Liiketoiminta edellä

Pilviteknologia mahdollistaa täysin uudenlaista liiketoimintaa. Pilven kyvykkyyksien voimin rakennat moderneja sovelluksia ja palveluita, jotka skaalautuvat helposti sekä auttavat sinua rakentamaan entistä parempia asiakaskokemuksia.

Pilvi ei itsessään ole strategia. Strategia on toimintaohje, jolla ohjataan pilviteknologian käyttöönottoa suhteessa liiketoimintanne tavoitteisiin. Jotta voit lunastaa julkisen pilven lupaamat hyödyt, sinulla täytyy olla selkeä käsitys päämäärästä. Autamme sinua tunnistamaan pilven mahdollisuudet, jotka parhaiten tukevat liiketoimintasi tavoitteita. 

Pilvistrategian elementit

Loihde - 20230317-DSCF2963 - 1920 x 2880

Hyvä pilvistrategia

  • Tiedostaa liiketoiminnan tavoitteet sekä toimintaympäristön muutokset, jotta uusimmat pilvi-innovaatiot pystytään hyödyntämään mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.

  • Tarkastelee IT-palvelutuotannon nykytilaa ja tunnistaa, mitä IT-palveluita kannattaa tuottaa itse ja mitä kannattaa ostaa palveluina.

  • Huomioi henkilöstön osaamisen ja kehittämisen pilviaikakaudelle.

  • Varmistaa parhaat tietoturvakäytännöt sekä auttaa ehkäisemään vika- ja häiriötilanteita.

  • Tunnistaa hankkeet, joiden kautta strategia jalkautetaan organisaation käyttöön.

Keva ja Pilvipolku™

Suomen suurin työeläkevakuuttaja Keva on päättänyt lähteä yhdessä Loihteen kanssa kiihdyttämään pilvitransformaationsa toteutumista.

Loihteen mallin vaiheistettu eteneminen ja sitoutuminen vaihe kerrallaan sekä selkeys vaiheittaisen etenemisen tavoitteista ja lopputuloksista vakuuttivat meidät.

Lue koko asiakastarina.

Katriina Kontsas, IT Manager, Head of Infrastructure Services

Picture

Hallittu ja turvallinen siirtymä pilveen

Pilvi ei ole pelkkää teknologiaa eikä pilvi ole vain IT:n asia. Se on yksi suurimpia muutoksia, joka koskee sekä liiketoimintaasi että organisaatiosi prosesseja. Hyvin laaditun pilvistrategian avulla pidät huolen, että tämä muutos on positiivinen.