Loihde Analytics ja Loihde Advisory ovat nyt yhdessä Loihde Advance

Loihde Analyticsin ja Loihde Advisoryn yhdistymisessä astutaan tänään näyttävä askel eteenpäin, kun käyttöön otetaan uusi yhteinen nimi Loihde Advance.

Loihde Advance on liiketoiminnan, palveluiden ja datan strateginen kehittäjä, joka mahdollistaa asiakkaiden liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde Advancessa työskentelee yli 200 datan, digitalisaation ja tekoälyn asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa.

”Tavoitteenamme on olla asiakkaille liiketoiminnan jatkuvuuden paras kumppani. Tämä tarkoittaa vahvaa yhden luukun tarjontaa sekä data- että digitaalisten palvelujen kehittämisessä aina strategian kirkastamisesta muutosjohtamiseen, suunnitteluun, toteutukseen ja jatkuviin palveluihin”, Loihde Advancen toimitusjohtaja Tomi Bergman sanoo.

Loihde Advance -nimi näkyy tästä päivästä lähtien niin kohtaamisissa asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa kuin myös verkossa ja muussa viestinnässämme. Virallisissa yhteyksissä, kuten sopimuksissa, käytämme edelleen yhtiöiden virallisia nimiä Loihde Analytics Oy ja Loihde Advisory Oy, kunnes juridinen sulautuminen tapahtuu myöhemmin keväällä 2023.

 

Tutustu Loihde Advanceen ja sen laajaan palvelutarjontaan täällä.

Loihteella tapahtuu

Joulutervehdys Loihteelta

Taas on kuluva vuosi kiitämässä kohti seuraavaa, ja odotamme jo innostuneina tulevaa. Ennen vuodenvaihdetta saamme kuitenkin nauttia taianomaisesta joulunajasta. Haluamme kiittää ihan jokaista asiakastamme ja yhteistyökumppaniamme kuluneesta vuodesta! Perinteisten joulumuistamisten…

Antti Hemmilä nimitetty Loihteen general counseliksi

OTM Antti Hemmilä on nimitetty Loihteelle yhtiön lakimieheksi nimikkeellä general counsel. Hän aloittaa tehtävässä 8.1.2024. Antti Hemmilä toiminut viimeksi lakimiehenä Enfo Oyj:ssä ja sitä ennen asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin…