Onrego on nyt Loihde Cloudon

Tytäryhtiömme Onregon nimi muuttuu Loihde Cloudoniksi. Nimenmuutoksella halutaan korostaa yhteenkuuluvuutta muiden Loihde-yritysten kanssa.   

”Olemme toimineet osana Loihdetta joulukuusta 2022 lähtien. Lyhyessä ajassa meille on syntynyt lukuisia yhteisiä asiakasprojekteja. Puhtaasti pilvipalveluihin keskittyvänä yrityksenä olemme pystyneet täydentämään sekä Loihteen digitaalisen kehittämisen yritysten (Loihde Advance & Loihde Factor) osaamista että Loihteen digitaalisen turvan (Loihde Trust) palvelutarjontaa”, sanoo Loihde Cloudonin toimitusjohtaja Jarno Mäki.  ”Nimi- ja brändimuutoksen yhteydessä toimintamme jatkuu kuten tähänkin asti. Olemme edelleen The Managed Cloud Company ja pilviasiantuntijamme jatkavat työtään organisaatioiden toiminnan kehittämistä modernien pilviratkaisujen avulla”, Jarno Mäki jatkaa. 

Loihde-konsernissa Loihde Cloudon edustaa digitaalisen kehittämisen liiketoiminta-aluetta yhdessä sisaryritystemme Loihde Advancen ja Loihde Factorin kanssa. Nämä kolme yritystä ja niiden yli 350 asiantuntijaa auttavat organisaatioita hyödyntämään pilviteknologioita, dataa ja digitalisaatiota kilpailukykynsä kasvattamiseksi.  

Loihde Cloudon on pilviteknologioihin ja hyperskaalan pilvialustoihin – Microsoft Azure, Google Cloud ja AWS – erikoistunut asiantuntijayritys. Loihde Cloudon auttaa asiakkaitaan siirtämään sovelluksia ja dataa pilveen, modernisoimaan IT-infrastruktuurin ja rakentamaan uutta liiketoimintaa pilven kyvykkyyksiä hyödyntäen. Yritys perustettiin vuonna 2012 pilviteknologian varhaisvaiheessa. Loihde Cloudonin tavoitteena on auttaa yrityksiä hyödyntämään pilvipalveluita mahdollisimman turvallisesti ja hallitusti.  Se tuottaa asiakkailleen hyvin hallittuja, turvallisia ja saavutettavia pilvialustoja liiketoiminnan tarpeisiin. Viime vuonna Loihde Cloudon listattiin Tivin TOP10 nopeimmin kasvavaksi IT-haastajayritykseksi Kauppalehden Menestyjät -konseptiin perustuvassa listauksessa. 

Nimenmuutoksen myötä Loihde Cloudonin verkkosivut löytyvät osoitteesta  www.loihdecloudon.com ja henkilöstön tavoittaa sähköpostiosoitteella muotoa etunimi.sukunimi@loihde.com. Vanhaan onrego.fi-päätteiseen osoitteeseen lähetetyt viestit ohjataan toistaiseksi loihde.com-osoitteeseen. 

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…