Skip to content
hero-image

IAM-tukipalvelut

Huoletonta huolenpitoa.

Maintenance and support_purple

Kaipaatko tukea tai haluatko vapauttaa resursseja?

IAM-ratkaisu voi olla erinomaisesti suunniteltu ja toteutettu, mutta silti sen ylläpito vie aikaa. Lisenssien hallinta, palvelinten ylläpito, saatavuuden varmistaminen ja häiriötilanteiden hoitaminen syövät organisaatiosi resursseja. Budjetointikin on hankalaa, koska tulevaisuutta on vaikea ennustaa käyttäjämäärien ja -vaatimusten muuttuessa jatkuvasti. Jatkuvien IAM-tukipalveluiden kautta voit jättää huolehtimisen meille. IAM-tukipalvelu on saatavissa kaikkiin identiteetinhallinnan ratkaisuihin (PAM, CIAM yms.). Talonmies hoitaa sovitut osa-alueet kun taas hovimestari hoitaa kokonaisvaltaisesti vaativimmatkin ympäristöt ja tehtävät. 

Loihde_some (60)

Talonmies – monipuolista tukipalvelua aina valmiina

Talonmiespalvelu sopii tilanteeseen, jossa asiakkaalla on jo toimiva IAM-ympäristö, mutta sen tukeen, ylläpitoon ja jatkokehitykseen halutaan osaava kumppani tai jos halutaan varmistaa että IAM-järjestelmä toimii ja apua on tarvittaessa aina saatavilla sovituilla palvelutasoilla.

Ongelmat voivat olla suuria tai pieniä, talonmies mukautuu asiakkaan koon ja tarpeiden mukaan. Palveluun voi kuulua mm.

  • häiriötuki eli välittömien ongelmien ja vikatilanteiden nopea ratkaisu
  • ongelmanhallinta eli ongelmien perimmäisten syiden selvitys ja korjaus
  • palvelupyynnöt eli erilaisten asiakkaan tarpeiden ja pyyntöjen hoitaminen
  • pienkehitys ja muutostyöt eli jatkokehitys pienissä määrin.
Kun Talonmies on tilattu, käyttöönotossa kuluu tyypillisesti n. yksi kuukausi. Talonmies-palvelu perustuu ITIL-viitekehykseen. Palveluun sovitaan asiakkaan kaipaamat SLA-mittarit, joita voivat olla esim. palvelun saatavuus, sekä häiriöihin reagointi- ja ratkaisuajat sekä sovitaan käytännöistä.

Hovimestari – kokonaisvaltainen palvelu vapauttaa voimavarat olennaiseen

Hovimestari ottaa vastuulleen IAM-ratkaisusi kaikki osa-alueet. Hovimestarimme vaihtaa toimintaansa sujuvasti käyttäjien opastuksesta keskittyneeseen konfigurointiin ja palvelinongelmien setvimiseen.

Hovimestari huolehtii puolestasi:

  • ohjelmistolisensseistä
  • tukipalveluista ja häiriötuesta
  • tietoturva- ja versiopäivityksistä
  • tarvittaessa myös palvelinalustasta.

Hovimestari hinnoittelee palvelunsa läpinäkyvästi; maksat helposti ennakoitavat kustannukset kuukausittaiseen käyttäjämäärään perustuen.

Loihde - Person having coffee at a window - DSCF2796 - 1920 x 1280

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.