Loihde listautunut First Northiin

Kaupankäynti Loihde Oyj:n osakkeilla alkoi Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla tänään 7.10.2021. Yhtiön kaupankäyntitunnus on LOIHDE ja toimialaluokitus on Teknologia.

”Olemme erittäin iloisia, että omistajamme ja Loihteesta kiinnostuneet uudet sijoittajat voivat nyt käydä yhtiön osakkeilla kauppaa First Northissa. Loihteella on erittäin laaja omistuspohja, ja listautuminen on luonteva askel yhtiön ja sen omistaja-arvon kehittämisessä. Kiitämme omistajiamme luottamuksesta ja jatkamme tinkimätöntä työtä Loihteen kasvustrategian toteuttamiseksi. Loihteen kokonaisvaltainen kyvykkyys tukea asiakkaita sekä digitalisaation hyödyntämisessä että turvallisuusuhilta suojaamisessa vastaa hyvin asiakkaiden tarpeisiin, ja uskomme sen olevan vahva menestystekijä yhtiön tulevaisuuden rakentamisessa”, sanoo Loihteen toimitusjohtaja Samu Konttinen.

Yhtiön Nasdaq First North Growth Market Finland -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana toimii Alexander Corporate Finance Oy.

Virialla tapahtuu

Loihde julkistaa tammi-syyskuun 2021 tuloksen 29.10.2021

Loihde Oyj, Lehdistötiedote, 21.10.2021 klo 10:30 Loihde Oyj julkistaa liiketoimintakatsauksen tammi-syyskuulta 2021 perjantaina 29.10.2021 noin kello 08.00. Loihteen toimitusjohtaja Samu Konttinen esittelee tuloksen webcast-tiedotustilaisuudessa samana päivänä klo 11.00. Lähetystä voi seurata osoitteessa https://loihde.videosync.fi/2021-q3-tulos. Esitysmateriaali ja…