Loihde listautunut First Northiin

Kaupankäynti Loihde Oyj:n osakkeilla alkoi Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla tänään 7.10.2021. Yhtiön kaupankäyntitunnus on LOIHDE ja toimialaluokitus on Teknologia.

”Olemme erittäin iloisia, että omistajamme ja Loihteesta kiinnostuneet uudet sijoittajat voivat nyt käydä yhtiön osakkeilla kauppaa First Northissa. Loihteella on erittäin laaja omistuspohja, ja listautuminen on luonteva askel yhtiön ja sen omistaja-arvon kehittämisessä. Kiitämme omistajiamme luottamuksesta ja jatkamme tinkimätöntä työtä Loihteen kasvustrategian toteuttamiseksi. Loihteen kokonaisvaltainen kyvykkyys tukea asiakkaita sekä digitalisaation hyödyntämisessä että turvallisuusuhilta suojaamisessa vastaa hyvin asiakkaiden tarpeisiin, ja uskomme sen olevan vahva menestystekijä yhtiön tulevaisuuden rakentamisessa”, sanoo Loihteen toimitusjohtaja Samu Konttinen.

Yhtiön Nasdaq First North Growth Market Finland -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana toimii Alexander Corporate Finance Oy.

Loihteella tapahtuu

Joulutervehdys Loihteelta

Taas on kuluva vuosi kiitämässä kohti seuraavaa, ja odotamme jo innostuneina tulevaa. Ennen vuodenvaihdetta saamme kuitenkin nauttia taianomaisesta joulunajasta. Haluamme kiittää ihan jokaista asiakastamme ja yhteistyökumppaniamme kuluneesta vuodesta! Perinteisten joulumuistamisten…

Antti Hemmilä nimitetty Loihteen general counseliksi

OTM Antti Hemmilä on nimitetty Loihteelle yhtiön lakimieheksi nimikkeellä general counsel. Hän aloittaa tehtävässä 8.1.2024. Antti Hemmilä toiminut viimeksi lakimiehenä Enfo Oyj:ssä ja sitä ennen asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin…