Pääomamarkkinapäivä tutustutti Loihteen liiketoiminnan vahvuuksiin ja strategiaan

Pääomamarkkinapäivässämme 16.11.2023 syvennyttiin Loihteen juuri päivitettyyn strategiaan ja tavoitteisiin kaudelle 2024–2027. Toimitusjohtaja Samu Konttinen loi katsauksen markkinaan ja sen trendeihin, kuvasi Loihteen palveluportfolion jäsentämistä asiakastarpeiden pohjalta viiteen palvelualueeseen sekä avasi yhtiön taloudellisia tavoitteita.

Palvelualueiden johtajien esityksissä päästiin perehtymään syvemmin palvelualueiden liiketoimintaan ja kilpailuetuihin. Samalla tuli vahvasti esiin, miten palvelualueet liittyvät toinen toisiinsa ja pystyvät ainutlaatuisella tavalla tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Talousjohtaja Pirjo Suhonen kertoi omistaja-arvon tuottamisesta muun muassa parantuvan kannattavuuden ja osingonjaon kautta sekä hyödyntämällä kasvun tukemisessa yhtiön vahvaa tasetta ja velkakomponenttia.

Pääomamarkkinapäivän tallenne on katsottavissa tässä linkissä
Esitysmateriaaliin voi tutustua täällä.

Ohjelma: 
Strategian pääteemat, Samu Konttinen
Turvaratkaisut, Marko Järvinen
Kyberturva, pilvi ja yhteydet, Jarno Mäki
Data ja AI, Tomi Bergman
Digitaaliset palvelut, Juha Meronen
Omistaja-arvon tuottaminen  Pirjo Suhonen
Yhteenveto, Samu Konttinen

Loihteella tapahtuu

Antti Hemmilä nimitetty Loihteen general counseliksi

OTM Antti Hemmilä on nimitetty Loihteelle yhtiön lakimieheksi nimikkeellä general counsel. Hän aloittaa tehtävässä 8.1.2024. Antti Hemmilä toiminut viimeksi lakimiehenä Enfo Oyj:ssä ja sitä ennen asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin…