Skip to content
hero-image

Datakonsultti palveluna

Tarjoamme lisäkäsiä suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja datatarpeisiisi

Mikäli tämänhetkinen henkilömääräsi ei riitä tarvittavien datatoimien tekemiseen, voimme tarjota asiantuntija-apua lyhyt- tai pidempikestoiseen tarpeeseen.  

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Asiantuntijamme tulee teille töihin sovittavalla mallilla, paikan päällä, etänä tai hybridinä. Tehokkaan työskentelyn mahdollistamiseksi hän tarvitsee vähintään riittävät käyttöoikeudet ja mahdollisesti myös laitteistot. Perehdytys tehtävään ja ympäristöön tukee nopeata liikkeellelähtöä ja arvontuottoa.

Asiantuntijamme purkaa sinun työjonoasi, prioriteettien mukaisesti.

icon
Picture

Jouko Muurinen

Service Director, Data Solutions

+358 40 842 2840

Skaalautuvaa osaamista

Konsultti kotona

Asiakas saa käyttöönsä henkilön/henkilöitä halutulla osaamisella ja roolilla vastaamaan juuri akuutteihin datatarpeisiin. Tehtävä voi olla uuden suunnittelua tai olemassa olevan ratkaisun jatkokehittämistä. Tarjoamme apuamme siihen, että asiakkaamme pääsee edistämään omia tärkeitä kehityskohteitaan ilman keskeytyksiä ja viiveitä.

Asiantuntija liittyy osaksi olemassa olevaa tiimiä ja tekee sovittuja tehtäviä tunnistettujen tarpeiden toteuttamiseksi.

Tarjoamme osaamista tiedolla johtamisen ratkaisujen teknisen tai data-arkkitehdin sekä data engineerin rooleihin.

Tarjoamme asiakkaan tarpeeseen sopivan ammattilaisen tai vaikka tiimin

Helpotamme asiakkaan arkea tuomalla lisävoimia tekemään niitä tehtäviä, joihin nykyiset resurssit eivät riitä. Tällä tavalla asiakas voi suunnata huomionsa muihin priorisoituihin tehtäviin.

Lähdemme liikkeelle tarpeen kartoittamisella: mikä tehtävä, mitä roolia kaivataan, mikä teknologia on käytössä. Tältä pohjalta voimme sitten sopia etenemisestä nopeastikin.

Loihde - Person having coffee at a window - DSCF2796 - 1920 x 1280