Skip to content
hero-image

Tietoalustan modernisointi

Autamme asiakasta suunnittelemaan ja toteuttamaan tiedolla johtamisen teknisen ratkaisun modernisoinnin

Equalizer

Uudistamisen tarve tunnistettu, kuinka tulisi edetä?

Tiedolla johtamisen ratkaisun uudistaminen vaikuttaa isolta, hitaalta ja työläältä tehtävältä, eikä ole edes asiakkaan ydinosaamisaluetta. Anna meidän auttaa suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Tuemme asiakasta etenemään vaihe vaiheelta ja pala palalta modernin tietoalustaratkaisun toteuttamisessa.

Paitsi että toteuttaisimme ainoastaan vanhan toteutuksen siirron uuteen teknologiaan, voimme tämän ohessa tukea uusien käyttötapausten ja teknisten ratkaisujen toteutuksessa ja käyttöönotossa.

icon
Picture

Jouko Muurinen

Service Director, Data Solutions

+358 40 842 2840

Suunnitelmallisesti eteenpäin

Loihde_some (56)

Työ alkaa nykytilan kartoituksella ja tulevaisuuden tahtotilan hahmottamisella, yhteistyössä asiakkaan edustajien ja Loihteen asiantuntijoiden voimin. Tältä pohjalta laaditaan uuden tietoalustan arkkitehtuurisuunnitelma ja hahmotellaan modernisoinnin tiekartta sekä aikataulu modernisointityön edistämisestä. 

Toteutustyö etenee vaiheittain, prioriteettien mukaisesti. Tavoitteena on, että uudelle tietoalustalle ja tuotantokäyttöön siirtyy uusia toteutuksia ilman pitkiä odotusaikoja, hallitusti ja turvallisesti. Samaan aikaan ajetaan vanhasta ympäristöstä alas niitä osia, joille modernisointi on jo valmis.

Osana modernia tietoalustaa tarjoamme Loihteelta myös jatkuvat palvelut ja tuen tietoalustan laadukkaan toiminnan varmistamiseksi.

Asiakas saa käyttöönsä asiantuntijoita/projektitiimin toteuttamaan tiedolla johtamisen teknisen ratkaisun modernisointia. Konkreettisena lopputuloksena on moderni tietoalusta asiakkaan tunnistettujen käyttötapausten toteuttamista varten (osa toteutetaan sovitusti jo modernisoinnin edetessä).

mita_miksi_350x350
Modernisoinnin tarpeelle voi olla useita syitä. Yksi yleisimmistä on vanhan ratkaisun teknologian vanhentuminen (end-of-life). 
miten_350x350
Usein on myös tarve pystyä hyödyntämään tietoa uusilla käyttötavoilla (esimerkiksi jakaminen kolmansille osapuolille) ja tämä aiheuttaa tarpeen uudistamiselle.
lisaarvo_350x350
Asiakas saa enemmän arvoa hallussaan olevasta datasta modernin tietoalustan avulla